Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов получи огромно признание, след

...
Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов получи огромно признание, след
Коментари Харесай

Голямо признание за Борислав Михайлов от УЕФА

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов получи огромно самопризнание, откакто ръководителите на УЕФА го избраха за ръководител на Футболната комисия на европейската централа. 

Той ще оглавява един от най-важните комитети в структурата на УЕФА в идващите четири години, като негови заместници ще бъдат легендите на международния футбол Збигнев Бониек, Луиш Фиго, Деметрио Албертини и Деян Савичевич. Сред членовете на комисията личат имената на Олег Протасов, Владимир Шмицер, Теодорос Загоракис, Михай Стойкица и други. По време на предходния мандат Борислав Михайлов бе заместник-председател на грузинския си сътрудник Леван Кобиашвили.

През 2011-а Борислав Михайлов стана първият българин, определен в ръководството на УЕФА, като в продължение на осем години бе част от Изпълнителния комитет на централата, а в това време бе и ръководител на Комисията за развиване и техническо подкрепяне и на Комисията по футзал. От януари 2017-а пък е част от Комисията за развиването на футбола на ФИФА, отговаряща за стратегическото развиване и разпоредбите на играта.

" За мен е чест и привилегия, че европейската футболна централа УЕФА ми гласоподава голямо доверие, като ми повери председателския пост на един от най-важните комитети в структурата й - Футболната комисия. 

Това е изключителна отговорност, само че и голямо самопризнание както за мен, по този начин и за цялото българско футболно семейство. Подобно стратегическо решение е следващото доказателство за добре свършената работа от страна на всички мои сътрудници от БФС.

Още един път благодаря на ръководителите на УЕФА за доверието към мен, поверявайки ми една от основните позиции в европейския футбол ", написа във фейсбук профила си Михайлов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР